Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  91 kpl

WoVo Rovaniemi C3-tytöt

Olemme tyttölentisjoukkue Rovaniemeltä. Joukkueemme kuopus on -07 ja joukkueen vanhimmat pelaajat vuodelta 2005. Meillä on lajiharjoituksia 3 kertaa viikossa ja kerran viikossa taas fysiikkaharjoitukset. Tavoitteenamme on kehittyä yksilöinä mutta ennen kaikkea myös joukkueena. Harjoittelemme myös niin, että kauden lopussa osaisimme pelata yhdellä passarilla.

Pelaamme kahta sarjaa lentopallokauden 18/19 aikana. C-ikäiset pelaavat koko Suomen laajuisesti ja D-ikäiset Pohjois-Pohjanmaan alueella joten käyttäisimme stipendin matkakulujen kattamiseen!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »