Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  61 kpl

VISA skiteam KEMI/juniorit

VISA skiteam KEMI on Kemiläinen hiihtoseura. Junnutiimimme koostuu 7-12-vuotiaista innokkaista mestarihiihtäjistä ja aktiivisista vanhemmista.

Mekonomen-stipendin käyttäisimme hiihtokisareissun kustannuksiin Inarin Kultapullokisoihin. Kisat ovat iso kansainvälinen hiihtotapahtuma pohjoisimmassa Lapissa.

Reissulle vuokraisimme hienon bussin, jolla matka taittuisi porukalla ja varaisimme hotellin Inarista. Reissu on mahtava hiihtokauden loppuhuipennus kaikille hiihtäjille keväällä, vapun tienoilla. Sijainti mahdollistaa kisojen järjestämisen ja hiihtämisen luonnonlumella vielä kesän kynnyksellä.

Hiihtoiloa toivottaen, Visan junioritiimi! 🙂Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »