Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  579 kpl

Viipurin Reipas, tyttöjen telinevoimistelun kilparyhmä

Lahtelaisen Viipurin Reippaan telinevoimistelun kilpajoukkueeseen kuuluu 14 reipasta 9-13-vuotiasta tyttöä. Joukkue muodostettiin kolme vuotta sitten karsintojen kautta ja se herätti samalla lähes 20 vuoden tauon jälkeen henkiin tyttöjen telinevoimistelun kilparyhmätoiminnan. Tytöt harjoittelevat Lahdessa ja Vierumäellä neljä kertaa viikossa, yhteensä 11 tuntia, ja kilpailevat naisten telinevoimistelun B-E-luokissa.

Viipurin Reippaan telinevoimistelun kilparyhmän vastuuvalmentajana toimivan Natalia Kuismasen juuret ovat Venäjällä. Hän on entinen huippuvoimistelija, joka on opiskellut Petroskoin yliopistossa liikunnanopettajaksi ja valmentajaksi. Natalia on kertonut tytöille paljon omista valmentajistaan sekä venäläisestä voimistelukulttuurista. Hänen kollegansa Pietarissa sekä paikallinen voimisteluseura ovat toivottaneet tytöt tervetulleeksi vierailulle. Mekonomenin 2000 euron harrastustuki kattaisi suurelta osin valmentajien, huoltajien ja tyttöjen matkasta koituvat kustannukset. Tuen ansiosta matkan hinta ei muodostuisi kenellekään liian korkeaksi. Stipendi olisi myös mainio kannustin lahtelaisen telinevoimistelun pioneerityötä tekevän joukkueen voimistelijoille ja valmentajille.


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »