Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  171 kpl

Ugly Ducks Juniors

Ugly Ducks Juniors on lähes 60 lapsen Leijona -kiekkokouluryhmämme. Seuramme ensimmäiset juniorit ovat pääosin 2009-2014 syntyneitä tyttöjä ja poikia, joita vapaaehtoisvoimin liikuttavat sekä huoltavat joukko osaavia ohjaajia. Ryhmä harjoittelee jääkiekon perustaitoja viikoittain iloisella mielellä ja tietenkin hyvässä seurassa.

Seuramme keskeisin tavoite on tarjota matalan kynnyksen jääkiekkoharrastus lapsille, nuorille ja aikuisille. Huomioiden erityisesti harrastajien sekä perheiden taloudelliset, ajalliset ja taidolliset resurssit.

Toimimme puhtaasti talkoovoimin tavoitteemme saavuttamiseksi. Kausimaksuilla katetaan harjoitustoimintaan kohdistuvat välttämättömät menot, kuten jäävuoro-, paita- ja tarvikekustannukset.

Kohdistamme Mekonomen -harrastustuen kokonaisuudessaan Leijona-kiekkokoulumme junioreille varusteiden sekä harjoituspaitojen hankintaan.

Toimintamme on osoittanut seuramme neljän ensimmäisen kuukauden aikana jo merkittävän tarpeen harrastekiekolle. Lähes 60 kiekkokoululaisen liikuttaminen on vahva osoitus siitä.

Olemme otettuja erinomaisesta vastaanotosta ja saamastamme palautteesta. Kiitos kuuluu alueemme harrastajille, heidän perheilleen ja toimintaamme tukeville yrityksille sekä yhteisöille. Jatkamme seuramme kehittämistä, jotta jääkiekko hyvänä harrastuksena saadaan säilymään kaikkien ulottuvilla.

Pääsette tutustumaan seuraamme sivuillamme www.uglyduckshockey.fiJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »