Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  124 kpl

TPS F09 Jääkiekko

Moi. Me olemme TPS F09 joukkue Turusta. Meidän joukkueessa on 48 pelaajaa. Suurin osa meistä on pelannut jääkiekkoa jo monta vuotta yhdessä ja meistä on tullut hyviä kavereita. Meidän joukkue on paras koska meillä on treeneissä kivaa ja valmentajat on tosi kivoja. Teemme paljon yhdessä, treeneissä nähdään neljä kertaa viikossa ja myös vapaa-ajalla käymme porukalla esimerkiksi katsomassa jääkiekkoa.

Me käyttäisimme stipendin keväällä kauden päätöksen kunniaksi pelireissuun, jonne matkustaisimme joukkueena yhteisellä bussilla ja saisimme nukkua hotellissa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »