Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  60 kpl

Team Ice Effect

Team Ice Effect on Järvenpään Taitoluistelijoiden 2017 vuonna perustettu muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkue. TIE on pääkaupunkiseudun ulkopuolisen Uudenmaan ainoa SM-tasolla luisteleva ja kansainvälisissä kilpailuissa Suomea edustava joukkue, joka koostuu 24 nuoresta, iältään 12 – 15 -vuotiaasta neidistä. , Nuoret ovat todella sitoutuneita ja motivoituneita joukkueluisteluun. Harjoittelu on hyvin tavoitteellista ja joukkue nauttii luistelemisesta sekä kokee aitoa yhdessä tekemisen meininkiä - jäällä ja sen ulkopuolella! Joukkueelle on tärkeää hyvä fiilis ja he haluavat ylläpitää sitä, hyvä fiilis myös näkyy kaikessa tekemisessä.

Team Ice Effect lähtee tammikuussa edustamaan Suomen kunniakkaita muodostelmaluisteluperinteitä ja kilpailemaan rakkaaseen naapurimaahamme Ruotsiin. Stipendirahat käytettäisiin kisamatkan kulujen kattamiseen. Äänestämällä meitä autat viemään Suomea maailmankartalle ja näyttämään ehkä sille kaikkein rakkaimmalle kilpakumppanille, mistä Suomen nuoret naiset on tehty. Sinnikkyydestä, taidosta, yhdessä tekemisen ilosta ja rakkaudesta suomalaiseen urheiluun. Maaotteluhenki kunniaan!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »