Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  99 kpl

Team Hysterique / Helsingfors Skridskoklubb

Team Hysterique, tuttavallisemmin Hyssyt, on yksi Suomen menestyksekkäimpiä kansallisen juniorisarjan joukkueita. Tällä kaudella mukana on 25 tyttöä. Joukkue kilpailee jo kahdettatoista kauttaan. Valmentajana on huipputaitava ja innostava Anna Heliö. Hyssyjen riveihin on hakeutunut HSK:n omien kasvattien lisäksi luistelijoita myös monista muista seuroista. Hyssyjä yhdistää rakkaus lajiin ja rento tekemisen meininki. Joukkue harjoittelee jäällä 2,5 tuntia viikossa ja lisäksi on leirejä ja tehopäiviä. Oheisharjoittelua on 2–2,5 tuntia viikossa.

Stipendirahat käytettäisiin joukkueen taitojen kehittämiseen mm lisäjäätä hankkien ja leirejä pidellen. Joukkueen yhteishengen hiomiseen ja kehittämiseen – yhdessä tekemisen kautta.
Joukkueella myös tanssitunnit tai vastaavat oheisharjoitukset haaveissa.


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »