Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  24 kpl

SB Naantali Pojat 05

Meitä on 24, kuin luukkuja joulukalenterissa - jokainen on omanlaisensa, mutta yhdessä olemme enemmän! "No me naantalin pojat ollaan joukkue, jossa jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi", kuvaa jengiään yksi puolustajista. "Tää joukkue on kuin hyvä matka, jota uudet pelaajat on rikastuttanut", toteaa sentteri. "On kivaa huomata, että yhdessä me pystuymme vaikka mihin", vahvistaa valmentaja.

Me haluttaisiin lähteä koko jengi salibandyn suurimpaa turnaukseen Ruotsiin. Olisi siistiä, että kaikki pääsisi mukaan vanhempien rahatilanteesta huomimatta. Pelaaminen rankassa turnauksessa ei ainoastaa kehittäisi meitä vaan antaisi ikimuistoisia kokemuksiaja elämyksiä. Voimaa arkeen yhdessä tekemisestä! Kiitos äänestäsi <3Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »