Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  95 kpl

Savion VPK:n nuoriso-osasto

Palokuntanuorten kanssa harjoitellaan eri turvallisuusasioita sekä palomiestaitoja ja ensiapua. Lisäksi harrastuksen lomassa järjestämme nuorille muutakin mukavaa yhdessä tekemistä, kuten leffailtoja, keilailua ja tutustumiskäyntejä erilaisiin paikkoihin.

Nuoret tarvitsevat uusia varusteita kuluneiden ja rikkoutuneiden tilalle. Tämä tarkoittaa uusia sammutustakkeja ja -housuja sekä sammutussaappaita, kypäriä ja hansikkaita niihen liittyvine tarvikkeineen. Koska pyrimme pitämään harrastuksen ilmaisena nuorille, niin tarvitsemme varoja harjoituksista ja muista mukavista aktiviteeteista aiheutuviin kustannuksiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »