Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  146 kpl

SANIX Sade / Turun Pyrkivä

SANIX Sade on sekä Suomen että maailman huipulle tähtäävä joukkue, joka kilpailee tällä hetkellä 12-14 -vuotiaiden kovatasoisessa SM-sarjassa. Joukkueen 13 voimistelijaa harjoittelee päämäärätietoisesti noin 20 tuntia viikossa. Kevään 2018 sarjanousukaudella Sanix Sade sijoittui heti SM-hopealle! Joukkue on voittanut aiemmin myös kaksi tyttömestaruutta.

Stipendillä Sanix Sade kattaisi kuluja niin kotimaan kuin ulkomaankin kisoissa, joihin joukkue osallistuu kaudella 2018-2019. Lisäksi stipendillä voidaan kustantaa joukkueen hienoja kisapukuja.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »