Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  2480 kpl

Säbäkyyt

Säbäkyyt ovat alunperin Jämsän Kristillisen Kansanopiston lukuvuoden 2017-18 opiskelijoiden perustama harrastesalibandyjoukkue. Kyyt ovat kuitenkin pyrkineet kasvattamaan yhteisöään ja innostamaan lapsia ja nuoria urheilun pariin mm. sosiaalisen median avulla. Säbäkyiden toiminta ei rajoitu pelkästään pelikentille vaan teemme myös paljon arvokasta työtä nuorison liikkumisen hyväksi kaukalon ulkopuolella, esimerkiksi arpomalla urheiluvälineitä sekä levittämällä urheilun ilosanomaa. Kyyt pitävät tärkeänä myös viihdyttävän urheilupitoisen sisällön tuottamista sosiaaliseen median kaikkien iloksi.

Säbäkyyt käyttäisivät mahdolliset stipendivarat yhteiseen hyvään. Stipendi mahdollistaisi uusien arvontojen ja harrastesalibandyturnausten järjestämisen sekä sisällöntuoton ja itse Säbäkyyt -joukkueen toiminnan kehittämiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »