Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  29 kpl

Puistolan Urheilijat P08

Puistolan Urheilijoiden P08 joukkue on iloinen, vilkas ja aktiivinen fudisjoukkue. Loistavien valmentajien kanssa opitaan uutta joka viikko ja hiotaan jo opittuja asioita. Käymme aktiivisesti myös peleissä, turnauksissa ja leireillä. Mikä joukkueessa on kivointa pelaajien mielestä? No tietenkin kaverit ja fudis!

Jos voittaisimme, käyttäisimme rahan kesän 2019 Åland Cup ahvenanmaan turnaukseen. Turnaukseen osallistuminen on mahdollista vain sinä vuonna kun täyttää 11v., joten tätä mahdollisuutta emme halua jättää välistä. Stipendillä saisimme osallistumismatkan hintaa tiputettua, joka antaa entistä enemmän mahdollisuutta jokaiselle joukkueen pelaajalle osallistua mukaan.


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »