Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  82 kpl

Puistolan Urheilijat Energiset Haukat

Energiset Haukat on perustettu EU vammaisten teemavuonna 2003. Joukkueessamme on nuoria ikään, vammaan ja asuinpaikkaan katsomatta. Ikähaarukka on 8-50 vuotta. Harjoittelemme ympäri vuoden kaksi kertaa vuodessa ja osallistumme vuosittain 5-6 soveltavan jalkapallojoukkueiden jalkapallo- ja futsalturnauksiin. Olemme useana vuonna osallistuneet Palloliiton SM-soveltavan jalkapallosarjaan ja menestyneet KULTA-tasolle asti. Vammaisille liikunta on erittäin tärkeä liikunnan, mutta myös sosiaalisuuden vuoksi. Täysi-ikäiset pelaajamme ovat työkyvyttyömyyseläkkeellä saaden noin 750 € kuukaudessa, josta maksavat asumis-ja muita pakollisia kuluja.

Joukkueemme osallistuu vuosittain perinteiseen Puistolan Urheilijat jalkapallojaoston Team camp leirille Eerikkilässä, jonka kustannukset pelaajat maksavat itse. Leiri on syksyn kohokohta. Kustannus pelaajaa kohti on noin 100 € (yhteiskuljetus, majoitukset, ruokailut, harjoitukset).

Käyttäisimme tuen leirikustannuksiin, jotta työkyvyttömyyseläkkeellä oleville pelaajille ei tulisi suurta omakustannusta.


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »