Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  68 kpl

PIF Käsipallo T08

Tässä pienessä ja innokkaassa ryhmässä pelaa 9 iloista käsipallotyttöä Paraisilta. Joukkue osallistuu sekä kilpa- että haastajasarjaan. Viime kaudella joukkue voitti SM- kilpasarjasta kultaa omassa ikäryhmässään! Tällä ryhmällä on aina kivaa yhdessä. Joukkueessa on hyvä henki ja mahtavat valmentajat. Joukkue osallistuu sarjapelien lisäksi muutamaan kotimaiseen turnaukseen. Kauden kohokohta tulee olemaan ensi huhtikuussa pelattava Irsta Blixten turnaus Ruotsissa.

Mekonomen stipendin käyttäisimme huhtikuussa pelattavan Irsta Blixten turnauksen (Ruotsissa) kuluihin (matkat, majoitus ym.) ja myös muihin pelimatkojen kuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »