Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  0 kpl

Pesäpalloseura Roihun B-tytöt

Roihun B-tyttöjen (2 yhteisjoukkuetta Roihun ja Espoon Pesiksen pelaajista) tavoitteena on pitää Suomen kansallislaji aktiivisena ja tasoltaan korkeana myös pääkaupunkiseudulla, vaikka lajin harrastajia on verrattain vähän. Meidän B-tytöt pelaavat tyttöjen Superpesistä ja ylsivät tänä vuonna hallipronssille ja ylemmän loppusarjan välieriin. Se on etelän pesäpallolta huikea suoritus. Kaudelle 2019 lähdetään tavoitteena tyttöjen Superpesiksen mitalipelit!

Stipendin käyttäisimme matkakuluihin (joita läpi Suomen pelattavasta sarjasta paljon kertyy, eikä meillä ole ollut varaa bussimatkoihin, kuten monilla muilla joukkueilla on) sekä talvikaudella tosi tärkeiden yhteisharjoitusten ja -tapahtumien järjestämiseen ja mahdollistamiseen (pelaajat asuvat ja opiskelevat monilla eri paikkakunnilla).


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »