Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  63 kpl

Peli-Karhut PeKa08 Blue & White

21 tytön korisjoukkue Kotkasta, joka pelaa Kaakkoisen alueen II-divaria tasavahvoilla kokoonpanoilla. Sarjaotteluiden lisäksi käydään tasaisesti valtakunnallisissa turnauksissa katsastamassa omaa ja muiden ikätovereiden tasoa ja hakemassa vinkkejä muiltakin. Kehittyminen on huimaa ja innokkuutta sekä aktiivisuutta löytyy tästä timanttisesta porukasta. Joukkuehenkeä kohotetaan ja tuetaan yhteisillä pelireissuilla ja muilla tapahtumilla. Yhteistyöllä pelaajien, valmennuksen sekä aktiivisten vanhempien kesken tehdään yhteistä hyvää tyttöjen vuoksi.

Toivomme kaikkien tyttöjen pystyvän osallistumaan turnauksiimme emmekä toivo kenenkään jäävän ulkopuolelle rahan vuoksi. Yhteisillä talkoilla keräämme varoja pelireisuuille ja tämä harrastustuki olisi loistava lisä yhteenkasvaneelle joukkueellemme!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »