Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  13 kpl

Pakilan Veto

Pakilan Vedon Junnut on 10–12 -vuotiaiden hiihtäjien treeniryhmä. Talvisin harjoittelussa korostuu suksiketteryys ja perustekniikoiden kehittäminen leikkimielisyyttä unohtamatta. Sulanmaan aikana harjoittelussa kehitetään hiihdossa vaadittavia ominaisuuksia sekä lajinomaisia taitoja juosten sauvoilla ja ilman, joskus rullahiihdolla ja muilla nuoren liikunnallisuuden kannalta tärkeillä harjoituksilla. Junnujen kanssa on mahtava harjoitella ja hiihto jos mikä on kova laji täällä etelässä. Olosuhteet tuovat jännityksen lajiimme ja lapset ovat sitkeästi mukana tässä kokonaisvaltaisessa lajissa. Niin hieno juttu!

Mekonomen-stipendillä avustaisimme seuramme juniorihiihtäjille mahdollisuuden osallistua täysipainoisemmin talven yhteiseen lumileiriin. Näin saadaan lumileirille enemmän junioreita, harjoittelemaan yhdessä ja luomaan yhteishenkeä tulevaa talvea ajatellen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »