Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  47 kpl

Mikkelin VPK, Nuoriso-osasto

Hello! Me ollaan Vapaaehtoista Palokuntaa harrastava nuoriso-osasto Mikkelistä. Ikäjakaumaosastossamme on 10-16v tyttöjä ja poikia. Osastomme kausimaksu on huikea 5€/vuosi ja tällä saamme nuorille kaiken varusteista vakuutuksiin. Osastomme toimii täysin mm. VPK:mme yhdistyksen ja Etelä-Savon pelastuslaitoksen tuella, sekä lahjoitusvarat ovat tärkeässä roolissa. Kouluttajat ovat täysin vapaaehtoisesti kouluttamassa nuoria. Tällä pienellä vuosimaksulla saamme tarjottua monipuolisen harrastusmahdollisuuden vähäosaisille nuorille. Vpk:n tavoiteena on kasvattaa yhteiskunnallista vastuullisia ja palokunta-aatteisiin sopivia nuoria, joilta ei puutu yhteistyötaitoja :>

Mahdollinen lahjoistusvara käytettäisiin lyhentämättömänä nuorten hyväksi. Lahjoistusvaralla ostettaisiin nuorille uusi puolijoukkueteltta (ovh.>1000€) vanhan ”tähtitaivas”-teltan tilalle 😀 Pj-telttaa käytetään nuorten majoittamiseen palokuntanuorten kesäleireillä. Loppurahat käytettäisiin nuorten harrastusmahdollisuuksien monipuolistamiseen (mm. Nuoret vietäisiin uimaan uimahalliin ja vaikka keilamaan)!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »