Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  8 kpl

Luolajan Kajastus ry.

Luolajan Kajastus ry. on toiminut aina vuodesta 1921 alkaen liikuttaen Hämeenlinnalaisia. Nykyisin seura toimii juniori lentopallon parissa, seurallamme on 5 joukkuetta C, D ja E ikäisten junireiden sarjoissa ja n. 40 junioria toiminnan alaisuudessa. Seuramme tuottaa matalan kynnyksen lentopallotoimintaa.

Seuramme kausimaksut ovat hyvin matalat ja sen mahdollistaa yhteistyökumppanit ja talkootyö. Stipendi menisi joukkueiden harrastevuorojen maksuun, välinehankintoihin harrastamisen mahdollistamiseksi ja peliasuihin. Osaaltaan stipendi siis mahdollistaisi maksujen pitämisen edelleen alhaalla ja perheille kohtuulisina, sekä ehkäisisi näin nuorten syrjäyrymistä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »