Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  30 kpl

Liedon Pallo P09

Hei, Olemme Liedon Pallon 2009 syntyneiden jalkapallojoukkue. Jalkapalloperheemme kasvaa kovaa vauhtia. Motonamme on : Kaikki pelaa jalkapalloa suurella sydämellä ilon kautta. Haluamme taata kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa varallisuudesta riippumatta. Joukkueen kaikki toimihenkilöt toimivat vapaaehtoistyön pohjalta rakkaudesta lajiin ja lapsiin.

Pyrimme pitämään kustannukset mahdollisimman pieninä, jotta kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus harrastaa. Mahdollinen saatu tuki käytettäisiin turnausmaksujen/turnausmatkojen kattamiseen. Tulevaisuudessa on tulossa turnausmatkoja kauemmas, joten olisi hienoa jos voisimme vuokrata bussin jolla koko joukkue pääsisi yhdessä pelimatkalle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »