Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  209 kpl

Lappeenrannan Castilla

Lappeenrantalainen 16-17 vuotiaiden kaveriporukan kesken tehty jalkapalloseura, joka pelasi paikallista harrastesarjaa kesällä 2018. Kausi huipentui välieriin, jossa noin 150 katsojan edessä kovan taistelun jälkeen hävisimme lukemin 0-1.Lopullinen sijoitus sarjassa oli lopulta neljäs. Ensi kaudella tavoitteemme on harrastesarjan lisäksi tehdä joukkue Miesten Vitoseen. Haluamme tarjota mahdollisuuden tämän alueen nuorille jalkapalloilijoille jatkaa kuningaslajin pelaamista. Harrastesarjan pelaaminen jatkuu siis samalla kaveriporukalla, ja sama porukka vastaa Castillan edustusryhmän asioista ensi kaudella Vitosessa. Kiitos kaikille äänestäneille! #olecastilla #lprcastilla

Stipendi menee Miesten Vitosen joukkueen seuralisenssiin, yhdistyksen perustamiseen, uusiin peliasuihin, harjoitusvuoroihin ja sarjamaksuihin. Stipendistä olisi todella suuri apu kulujen kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »