Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  2309 kpl

Kymenrannan Pallo

Olemme joukko 16-17 nuoria, joista suurin osa on entisiä jalkapalloilijoita. Jotkut heistä joutuivat kuitenkin lopettamaan suosikkiharrastuksensa liian suurten kausimaksujen takia, näinpä päätimme perustaa oman jalkapallojoukkueen johon pääsee pelaamaan ilman maksuja. Pelasimme kesällä 2018 Kotkan alueen puulaakisarjaa ja talvella muutamia harrastefutisturnauksia.

Käyttäisimme stipendin erilaisten turnaus- ja kausimaksujen kattamiseen. Joukkue tarvitsee myös peliasut ja rahojen avulla saisimme ne hankittua. Käyttäisimme rahoja myös harjoituskenttävuorojen maksamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »