Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  11 kpl

Kuusamon Pallo-Karhut B-jun jääkiekko

B-junioreita, joukkue on 2001-2004 syntyneitä. Pelaavat nyt pohjoisen alueen Suomi-sarjankarsintaa lohkossa 1

Jäähallin valmistumisen viivästymisen vuoksi joukkue ei ole päässyt jäille kuten muut satjan joukkueet. Me vanhemmat ja valmentajat ollaan käytetty joukkuetta naapurikunnissa jotta pääsevät reenaa edes kerran 1-2 viikon aikana.
Kulkemiseen ja ruokailuihin palkinto menisi. Sarjapelien alettua kotipeleihinkin Posiolle on yli 60km suuntaansa ja vierasotteluita varten siirtymää vähintään 220km.
Hyvin pojilla on motivaatio pysynyt tekemisessä vaikka harrastuspuitteet ovatkin olleet haasteelliset. Viime kausi meni taivasalla tekojään turvin. Go PaKa go!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »