Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  14 kpl

Kulosaaren Palloseura (KULPS)

Olemme todellinen "kaikki pelaa" - matalan kynnyksen jalkapalloseura, joka tarjoaa lähialueen lapsille turvallisen ja helpon tavan harrastaa hienoa lajia. Meillä suurin stara on se, kuka yrittää eniten, ei se kuka skoraa kaikki maalit. Meillä myös valmentavat ja jojoilevat isät, äidit ja kumminkaimat rennolla otteella. Kivahan se ois joku peli joskus voittaakin, mutta pääasia on reilu peli ja kuraiset futiskamat.

Turnausmatkoihin! Treenaaminen on sivuseikka, pääasia on pelit! Kaikki rahat menee lyhentämättömänä turnausmatkaan, jonka kohdetta emme tietenkään vielä tiedä. 🙂Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »