Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  50 kpl

Kemin Lämärit F2

Lämärit F2-joukkue on pieni ja pippurinen lätkäjoukkue Kemistä. Pelaajat ovat 8-vuotiaita innokkaita jääkiekkoilijan alkuja.

Haemme tukea lätkäuran alkutaipaleella oleville tuleville Seläntäille, Kurreille, Laineille ja Ahoille! Voittopotille olisi käyttöä pelireissujen kuluihin ja uran alkuvaiheessa olevien pelaajien varusteisiin.

Lapissa välimatkat pelireissuilla voivat olla pitkiä ja ajokilometrejä kertyy mittariin. Erityisesti tarvetta olisi uusiin maalivahdin kamppeisiin ja luistinten teroituskoneen huoltokuluihin. Mahtava olisi päästä katsomaan ja kannustamaan Oulun Kärppien peliä porukalla!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »