Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  47 kpl

Karhu Basket MU17

Karhu Basket MU17 joukkueessa on 9 pelaajaa, 2002-2003 syntyneitä poikia. Joukkue voitti kauden aloitus turnauksessa Tallinkissa oman ikäisten kilpasarjan ja joukkue pelaa valtakunnan 1. divaria tavoitteena vähintään 4 parhaan joukkoon sijoittumisen.

Karhu Basketin pelimatkat ovat 180 – 600 km suuntaansa, joten ajoa joukkueelle tulee todella runsaasti aina Rovaniemeltä Lappeenrantaan ja Espoosta Joensuuhun. Kun auto kulkee niin koripallokin kulkee! Äänet Karhu Basketin U17 pojille, jotta rankat pelimatkat olisivat mahdollisimman mukavat!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »