Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  247 kpl

Kaarinan taitoluistelijat, Sparkle Edges

Sparkle Edges joukkueessa luistelee kaudella 2018-2019 30 iloista tyttöä, iältään 8 - 14 vuotta. Keski-ikä joukkueessa on 11,14. Tytöt harjoittelevat jäällä 3 kertaa viikossa, lisäksi harjoitteluun kuuluu balettia, liikkuvuus- ja kuntoharjoittelua sekä kehonhuoltoa. Joukkueen motivoituneet luistelijat tsemppaavat toisiaan ja pyrkivät yhdessä onnistumisiin! Treeneissä pidetään hauskaa, mutta harjoitellaan tavoitteellisesti kilpailuja varten. Tavoitteina ovat perusluistelutaitojen syventäminen ja vaikeampiin askeleihin tutustuminen sekä yksilötaitojen kehittäminen. Tässä reippaassa ja energisessä porukassa joukkuehenki on aina korkealla. Yhdessä nautitaan kisakokemuksien karttumisesta ja muistetaan aina  kannustaa myös muita joukkueita!

Jääaika on kallista, iso osa stipendistä kuluisi siihen. Myös kilpailumatkat (bussit, hotelliyöpymiset) ja kisapuku tekevät ison loven vanhempien lompakkoon. Joukkue viettää aikaa yhdessä myös treenien ulkopuolella yhteishengen vahvistamiseksi, näihin joukkueiltoihin olisi mukava saada inspiroiva paikka, sisältöä ja terveellistä tarjoiltavaa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »