Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  2 kpl

JäPS Vapari

JäPS Vapari on jalkapallojoukkue heille, joille normaalissa joukkueessa harrastaminen ei ole mahdollista, meillä ei diagnooseihin, ikään ja sukupuoleen "tuijoteta". Vapari harjoittelee soveltavaa jalkapalloa kerran viikossa Järvenpäässä, mutta pelaajia on Järvenpään lisäksi Mäntsälästä, Tuusulasta ja Keravalta. Kisaamme Palloliiton soveltavan jalkapallon turnauksissa ja lisäksi pelaamme muutaman ystävyysottelun vuodessa.

Pyrimme siihen, ettei kenenkään harrastaminen jää kustannuksista kiinni. Niinpä käyttäisimme stipendiä hallivuokriin, varusteisiin ja turnauskuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »