Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  82 kpl

Jää-Kotkat Ringette C

Uudenkaupungin Jää-Kotkien Ringette C tytöt on pieni joukkue jolla on suuri sydän, kova tahto ja hyvä meininki! Kovalla treenillä, hyvällä fiiliksellä ja peli-ilolla mennään pitkälle. Pelurit viettävät aikaa harrastuksen ulkopuolellakin yhdessä, varmasti tästä syystä joukkuehenki tiimillä on aivan timanttia. Tavoitteet on kaudella 2018-2019 korkealla ja sinne kipuaminen vaatii suomalaisen sisun lisäksi "pätäkkää".

Stipendille tosiaan olisi käyttöä, suurimmat kuluerät joukkueelle koituu bussimatkoista ja SM turnauksen majoitus ja osallistumismaksuista.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »