Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  174 kpl

IHK- T08-09

08-09 Tytöt ovat intoa täynnä oleva joukkue. Harrastus on vienyt monen tytön sydämen. Tyttöjen innoittamana olemme saaneet lisää pelaajia iloiseen joukkoomme. Jotta mahdollisuus harrastuksen parissa jatkuu sen ylläpitäminen vaatii lujaa ja ahkeraa vapaaehtoistyötä joukkueen hyväksi. Se että pystymme maksamaan kaikki ylläpito kulut ja osallistumaan peleihin ja turnauksiin. Nyt meillä olisi mahdollisuus saada teidän äänellä kerralla hiukan enemmän rahaa toiminnan ylläpitämiseen.

Stipendin tuoman rahan käyttäisimme jalkapalloleirille. Voisimme osallistua turnauksiin esim. Åland Cup , Hesacup yms. Tämä olisi tytöille suuri elämys. Muisto harrastuksista mikä varmasti jää jokaisen mieleen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »