Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  199 kpl

HIFK G11

Kaudelle 2018-2019 perustettu, nuorin ikäryhmän joukkue, josta löytyy reippautta ja suurta tahtoa päästä mukaan urheilun iloiseen maailmaan jääkiekkoilun avustuksella. Joukkueen pelaajat ovat 2011 syntyneitä. Voit myös seurata alkanutta kiekkomatkaa Instagramista @hifk_2011

Terotuskoneen hankinta on ajankohtainen, jolla varmistetaan terävät sirklaukset ja luistelemisen ilo. Koska tylsillä luistimilla ei ole kivaa harjoitella/pelailla.
Kone ja sen käyttämisen kouluttaminen huollolle mahdollistaa myös ajankäytön vapauttamisen vanhempien osalta, koska vanhempien elämä on hektistä muutoinkin ja senkin ajan voi viettää perheen kesken.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »