Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  81 kpl

Helsinki Ski Club

Helsinki Ski Club on pääkaupunkiseudun ainoa alppihiihtoseura joka tarjoaa laadukasta ympärivuotista ohjattua harjoittelua lapsista aikuisiin. Seuran yhtenä keskeisenä tavoitteena on tarjota jokaiselle pääkaupunkiseutulaisille matalankynnyksen mahdollisuus harrastaa alppihiihtoa. Alppihiihto on upea laji jossa koko perhe voi harrastaa samaa lajia samaan aikaan. Helsinki Ski Clubissa aloittaa joka syksy uusi ryhmä lapsia jotka ovat pääosin 5 – 9 vuotiaita lapsia. Lapsien pitää pärjätä lähes omatoimisesti kaikissa hisseissä ja osata laskea itsenäisesti helpohkon mäen.

Helsinki Ski Club käyttäisi koko stipendin tämän uusien laskijoiden ryhmän valmennusmaksuihin.

Tarkoittaen, että kahdeksalle (8) ensimmäiselle uudelle juniorilaskijalle kausimaksu oli MAKSUTON.

Nämä kahdeksan (8) ensimmäistä laskijaa otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen nettilomakkeemme kautta, www.helsinkiskiclub.fi/aloita-harrastus-1


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »