Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  216 kpl

Helsingin luistelijat/Starlights

Starlights on iloinen ja energinen, määrätietoisesti harjoitteleva 29 nuoren tytön joukkue Helsingin Luistelijoista. Harjoittelemme tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa sekä jäällä että oheisissa. Olemme hallitseva Suomen mestari vuodelta 2018! Tavoitteenamme on kehittää itseämme ja joukkuettamme yhä edelleen ja oppia monia tärkeitä taitoja niin luistelua kuin myös elämää varten.

Yksi kauden kohokohdistamme on joukkueen kisamatka Milanoon, Italiaan, helmikuussa 2019! Käyttäisimme stipendin matkasta aiheutuvien kulujen kattamiseen. Kisamatka on tärkeä joukkueen kehittymisen, yhteishengen kohottamisen sekä kansainvälisen kisakokemuksen hankkimisen vuoksi.


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »