Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  23 kpl

Haukiputaan Heiton C-salibandytytöt 2003-2006

Haukiputaan Heiton C-tyttösalibandyjoukkue on kasvanut yhdessä parhaimmillaan aivan ensimmäisistä kouluvuosista lähtien. Joukkueessa pelaa 12-15 vuotiaita tyttöjä Oulun Haukiputaalta. Joukkue haluaa tarjota pelaajilleen turvallisen ja viihtyisän ympäristön harrastaa ja luoda elinikäisiä kaverisuhteita sekä nälkäisille pelaajilleen mahdollisuuden kehittyä korkealle rakkaan lajin parissa.

Joukkue pelaa alkavalla kaudella Pohjois-Suomen C-tyttöjen aluesarjaa. Lisäksi joukkue osallistuu salibandyturnauksiin eri puolilla Suomea sekä esimerkiksi Ruotsissa. Joukkueen tavoitteet ovat korkealla; aivan Suomen terävimmässä tyttösalibandyn kärjessä. Stipendi mahdollistaisi joukkueelle mahdollisuudet monipuoliseen treenaamiseen, varusteiden hankkimiseen sekä mm. turnausmatkojen kustannusten kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »