Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  87 kpl

Hämeenlinnan Minit

Hämeenlinnan Minit koostuu kuudesta äärettömän iloisesta, innokkaasta ja taitavasta vikeltäjästä. Tytöt ovat 10-11 vuotiaita ja ovat vikeltäneet yhdessä jo useamman vuoden. Ensimmäiset aloittivat harrastuksen jo päiväkoti-iässä, 5-vuotiaina. Tytöt kisaavat yksilöinä, suorittaen akrobaattisen ohjelman, laukkaavan hevosen selässä.

Vikellyksessä isossa osassa on erityinen ja elävä ”väline” eli hevonen. Tämän hoito, ylläpito, kuljetukset, ym. vaativat rahaa, erityisesti kun kisoissa käydään muilla paikkakunnilla ja myös Suomen rajojen ulkopuolella.
Vikellyksessä käytettävät hevostarvikkeet (kuten kahvat, patjat, loimet, suojat, ym) ovat kuluvia välineitä ja vaativat uusimista.
Mikäli Minit saisivat rahapotin, uusittaisiin sillä tarvittavat välineet ja maksettaisiin ensi keväänä alkavan uuden kisakauden kisakustannuksia!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »