Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  366 kpl

GrIFK 05 jääkiekko

GrIFK 05 jääkiekkojoukkue koostuu 45:stä nuoresta jääkiekkoilijasta. Joukkue on jaettu kolmeen peliryhmään. Koko ryhmän keskuudessa on mahtava ryhmähenki ja motivaatio. Tekemisen ilo näkyy kaikissa treeneissä ja peleissä. Takana on jo useampi vuosi jääkiekon harjoituksia, pelejä ja turnauksia. Harjoittelemme yhtenä joukkueena 4 - 5 kertaa viikossa.

Kaudella 2018 – 2019 jatketaan peli-ilon, vauhdin hurman ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Tästä syystä koko joukkue lähtee tammikuussa Göteborgiin viikon mittaiseen turnaukseen. Haluamme mahdollistaa taloudellisesti sen, että jokainen pelaaja pääsee turnaukseen mukaan. Tämä turnaus on todennäköisesti koko joukkueen viimeinen yhteinen pelimatka. Kiitos kannustuksesta!


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »