Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  0 kpl

FCFJ P09

Vuonna 2009 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueessa on kolme eri ryhmää: vihreät, siniset ja valkoiset, jokaisesta ryhmästä löytyy intoa ja halua kehittyä. Pienen kaupungin pojat ovat menestyneet hienosti ja antaneet kovan vastuksen isommille kaupungeille. Joukkue voitti mm. keväällä 2018 kovatasoisen Käpa-turnauksen ikäryhmässään ja tänä syksynä he pääsivät mukaan HJK:n järjestämään kansainväliseen HJK cupiin mukaan ensimmäisenä porvoolaisena joukkueena.

Stipendi käytettäisiin harjoitusvuorokuluihin sekä yhteiseen hyvään koko joukkueen kesken. Henkilökohtaisesti toivoisin myös valmentajien muistamista edes tankillisella bensaa. Valmentajat ovat lasten vanhempia, jotka tekevät työtä täysin ilmaiseksi. He antavat vapaa-ajastaan ison osan treenien suunnittelemiseen ja pitämiseen sekä kuskaavat poikia pelaamaan paikkakunnalta toiselle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »