Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  17 kpl

FC Suparu

FC Suparu on salibandya pelaava kaveriporukkajoukkue pääkaupunkiseudulta. Joukkue on osallistunut viime vuosina useampiin turnauksiin, joista on tullut myös hyvin menestystä. FC Suparun pelaajilla sekä joukkueen ympärillä olevilla ihmisillä on ollut paljon ikimuistoisia hetkiä vuosien varrella. Joukkueen pelit ja tapahtumat ovat olleet osalle myös harvoja hetkiä salibandyn ja liikunnan parissa.

Stipendin avulla matkustaisimme ulkomaille turnausmatkalle. Se on ollut jo pitkään joukkueen iso toive, mutta koituisi lukioikäisistä koostuvalle joukkueelle aivan liian kalliiksi ilman tukea.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »