Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  132 kpl

Fc Sport -T05

Tässä on joukkue isolla jiillä. Valmennus pitää huolen, että kaikki saa pelata. Yhteishenki on aina ollut hyvä ja tytöt tukee niin voitoissa kuin tappioissa. Tytöt niitti tänä kesänä menestystä usean mitalin verran. Välillä lähdettiin kokeilemaan onnea ja silti palattiin kotiin mitali kaulassa. Joukkue mahdollistaa myös muut harrastukset mikä ei ole itsestäänselvyys joka paikassa. Peleihin ja turnauksiin joukkueet kulkee valmennuksen ja vanhempien autoilla. Tämä on toiminut ja aina on kyyti löytynyt. Joukkue on täynnä innokkaita ja kannustavia - niin valmentajia- vanhempia -kuin pelaajia. Koskaan unohtamatta reilun pelin sääntöjä kentällä tai katsomossa.

Joukkueen kustannuksiin turnauksiin ja peleihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »