Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  80 kpl

FBT Karhut D06 White

Porilainen FBT Karhujen D06 White joukkue koostuu 18:sta reippaasta nuorukaisesta. Kehittymistä ja innokkuutta on paljon nähtävillä. Suurin osa pojista on pelannut useamman vuoden samassa joukkueessa, joten hyvä yhteishenki ja joukkueen yhteen hioutuminen ovat joukkueen kulmakiviä. Pelaajien, heidän vanhempien ja valmennuksen yhteisellä toiminnalla on saatu paljon aikaiseksi, kuten pelireissu Suomen ulkopuolelle, jonka eteen tehtiin kovasti talkootöitä. Pojat pelaavat tulevana kautena Länsirannikon haastaja- ja kilpasarjaa. Tämän lisäksi osallistutaan mahdollisuuksien mukaan muutamiin eri turnauksiin.

Tarkoitus olisikin tulevana talvena matkustaa Ruotsiin Storvreta Cupiin. Tämä 2000 euron tuki auttaisi tässä asiassa kovasti ja mahdollistaisi taas yhden unohtumattoman kokemuksen pojille.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »