Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  761 kpl

Divine Spirit Cheerleaders, MiniDragons

Moikka! Olemme porilainen kilpacheerleadingjoukkue MiniDragons. MiniDragons koostuu 32 innokkaasta 05-07 syntyneestä Cheerleader-tytöstä. Joukkue kisaa ikäluokkansa korkeimmalla tasolla ja on seuramme toinen edustusjoukkue. Tytöt harjoittelevat tavoitteellisesti neljä kertaa viikossa suurella motivaatiolla! Normaalin viikkoharjoittelun lisäksi joukkue osallistuu kauden aikana useille lajitaitoa kehittäville leireille. Suomen kilpailujen lisäksi olemme ensimmäisenä porilaisena cheerleading joukkueena lähdössä kilpailemaan 1.12.2018 Suomen ulkopuolelle, Ruotsiin Nordic All- Level Championship kilpailuihin.

Voittorahat käyttäisimme Ruotsin kilpailumatkan kustannusten kattamiseen, sillä näin isolla joukkueella ne nousevat melkoisen korkeiksi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »