Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  244 kpl

Cool Steps, EVT (Etelä-Vantaan taitoluistelijat ry)

"COOLIT" ovat Etelä-Vantaan taitoluistelijoiden kansalliset noviisit sarjan muodostelmaluistelujoukkue. Joukkueessa luistelee 31 tyttöä, jotka ovat iältään 11-16 vuotiaita. Joukkue harjoittelee ahkerasti 3-4 kertaa viikossa. Kisoja joukkueella on 5-7 kisakauden aikana. Coolit ovat ahkeria, aina iloisia ja todella reippaita tyttöjä. Hyvä Coolit!

Harrastus kustantaa paljon, pelkkien jäämaksujen lisäksi tulee myös paljon paljon muita kustannuksia. Käyttäisimme stipendin yhteisten kisamatkojemme bussi-kustannuksiin sekä mahtavan joukkuehengen ylläpitämiseen. Bussilla säästäisimme hetkellisesti vanhempiamme kuskauksilta, joita tulee muutenkin paljon joka viikko.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »