Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  181 kpl

BlueRings B- joukkue

BlueRings B- ringettejoukkue koostuu 17 pelaajasta, pelaamme selkä suorana ja lajistamme ylpeinä B- nuorten SM- sarjaa. Pelaajia porukassamme on Vantaalta, Sipoosta, Tuusulasta ja Keravalta. Kulkiessamme treeneihin ja peleihin istumme tuhansia kilometrejä eri kokoisissa autoissa varustekasseinemme ja huoltotarvikkeinemme. Vanhemmat, sukulaiset ja ystävät istuvat rattien takana pyyteettömästi kuljettaen pelikaveritkin tarvittaessa treeneihin. Joukueen valmennus, joukkueenjohto ja huolto tekevät hihat käärittyinä yhdessä työtä korvauksetta näiden upeiden nuorten naisten tekemisen mahdollistamiseksi. Yhdessä joukkueena vietettyä aikaa kertyy viikkotasolla keskimäärin 15 tuntia.

Vieraspelimatkojen bussi- ja ruokailukustannukset lohkaisevat ison siivun joukkueen budjetista, pelkästään alkusarjan osalta n. 4000€, sijoituskohde harrastustuelle löytyy näistä menoista.


Haluatko tukea joukkuetta äänestämisen lisäksi?

Huolla autosi Mekonomen korjaamolla ja ilmoita maksun yhteydessä joukkuekohtainen koodi. Yli 140€ huollosta joukkue saa 20€ tukea.


Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »