Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  106 kpl

Black Diamond cheerleaders, Mirage

Moi! Me ollaan kilpacheerleadingjoukkue Mirage Kouvolasta. Joukkueessamme harjoittelee 32 9-13- vuotiasta tyttöä. Treenaamme tavoitteellisesti kolmesti viikossa ja kilpailemme mini-ikäisten korkeimmalla tasolla.

Seuramme on Kymenlaakson ainoa kilpacheerleading seura. Yhdessä seuramme junnujen edustusjoukkueen kanssa pyrimme saavuttamaan menestystä kisoissa ja näyttämään mihin nuoressa seurassamme pystytään.
Olemme lähdössä loppuvuodesta ensimmäisiin kansainvälisiin kilpailuihimme. Kisoja varten leireilemme ja käymme muutamissa kisoissa ollaksemme valmiita kansainväliselle areenalle.
Kilpailut asiaankuuluvine asuineen ovat suuri kuluerä ja käyttäisimme tuen kilpailumatkojen kustannuksiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »