Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 2000€ tuen!

Ääniä:  65 kpl

BK-46 P05 handboll – käsipallo

Päättynyt kausi oli poikkeuksellisen menestyksekäs 2005 syntyneille pojille. Joukkue osallistui SM-sarjaan korkeimmalla kilpatasolla voittaen kaikki ottelut! Voittoputki on kasvanut jo 29 ottelun mittaiseksi ja se uskotaan jatkuvan vielä 2018 syyskaudella. Poikien pelikäsitys ja joukkuepeli nousi kauden aikana kokonaan uudelle tasolle aiheuttaen vastustajille suuria vaikeuksia niin puolustuksessa kuin hyökkäyksissä. Kovan harjoittelun tuloksen voi nähdä sarjatilaston suurimmassa maalierossa, eniten tehtyjä maaleja (638kpl) ja vähiten päästettyjä (423kpl).

Joukkue on nyt ollut 1,5 vuotta voittamaton Suomessa ja sai siksi harvinais-laatuisen kutsun Göteborgiin Norden Cup kutsu-turnaukseen. Turnaukseen pääsee vain valikoidusti Pohjoismaiden parhaimmat joukkueet ja sitä kutsutaan epävirallisesti Skandinavian mestaruusturnaukseksi. Tulevan joulun välipäivinä järjestettävä turnaus on matkoineen sen verran kallis, että joukkue ei voi osallistua siihen ilman ulkopuolista tukea.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »